10 Ocak 2012 Salı

Yılbaşında Çin Yemeği

Herkese Merhaba bloguma , yılbaşından sonra hiç yazı paylaşamamışım , o zaman yılbaşı akşamı ne yaptığımdan başlayalım.
Yılbaşı akşamında değişiklik olsun diye çin yemeği yedik. Kadıköy Bağdat Caddesindeki Mai ling restoranındaydık. Bir şubeside taksimde bulunuyor.
Oldukça sıcak bir mekan sushi ve çin yemekleri sunuyor. 


Bizim tercihimiz şu an hatırladığım kadarıyla, Tatlı ekşi soslu tavuk ( tam anlamıyla bayıldım içinde ananas parçalı olan güzel bir lezzet) , Sebzeli ve tavuklu noddle, ve soslu ördek ( etin dışı çıtır içi ise yumuşaktı gerçekten güzel bir lezzet )  tercih ettik.


   Tatlıları müthişti, bizim tercihimiz, kızarmış dondurma ( sıcacık servis edildi) ve kızarmış ballı muz( ballı lokma tatlısının içi sırf muz olduğunu düşünün işte bu tam o ) oldu.

  Ve tabi bu kadar yemeğin üzerine lotus çayı içtik. Rahatlatıcı dinlendirici bir etkisi var. Yemekten sonra arkadaşımızın evine gittik. Çünkü bu yıl, yılbaşını sevdiğimiz dostlarımızla evde geçirmeyi planlamıştık. Çok da eğlenceli oldu. Hediye çekilişi yapmıştık, hediyelerimizi açtık. Tombala, jenga oynadık. Milli piyango biletlerimize baktık amorti bile çıkmamış :(((

3 yorum:

  1. malesef bize de amorti yok. Bu arada mutlu seneler. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim size de mutlu seneler

    YanıtlaSil
  3. ya lütfen şu beyaz mutfağın seramikleriin ürün kodu nedir. yada arkadaş en azından seramikmi mozaik mi nedir söylese. çok hoşuma gitti ama bulamadım bir türlü.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails