31 Mart 2011 Perşembe

Erol Albayrak Defilesindeydik.

Dün Erol Albayrak Defilesindeydik. 


Maçka Küçük Çiftlik Parkta düzenlenen Defile öncesindeki kokteylde Fashion by Siu bloğunun sahibesi Sıla ile yüzyüze tanışma fırsatı buldum.



             Erol Albayrak'ın "Jungle" temalı defilesinde uçuş uçuş elbiseler, dikkat çekici gizemli gece elbiseleri, deri ceketler ve somon rengi ön plandaydı. Elimden geldiğince sizlerle paylaşabilmek için fotoğraf çekmeye çalıştım. Çok net olmayan fotoğrafların kusuruna bakmayın lütfen :)
Dikkat çeken detaylar ise ; Defilede çoğunlukla normal hayatta giyilebilecek kıyafetler vardı, yani uçuk kaçık şeyler pek yoktu, bu detay hoşuma gitti.  Fiyonklar ve kürk detaylar ön plandaydı. Baş mankenlerden Tuğçe Kazaz ve Hande Subaşı'ı herkesi hayran bıraktılar. Müzikler çok güzel seçilmişti. Organizasyon ise  güzel hazırlanmıştı. 









              
              Defileden sonra After Party e katıldık. Neslihan Yargıcı ile tanışma fırsatımız oldu. Kendisi gerçekten çok cana yakın ve tatlı bir insan. Ayrıca aramızda kalsın ama gözleride ela rengi ve çok güzel :))



Defile organizasyonunda çok güzel vakit geçirdik. Day buy day ekibinden Tuba ve Simla Hanıma teşekkürlerimi gönderiyorum. Bu arada defilede Day Buy Day in blog sayfasından defile davetiyesi kazananlarda oradaydı. Bence fırsatlar için sizde  takipte kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınızı bekliyorum

Related Posts with Thumbnails